BERRY BUSINESS FORUM - Digital2

BERRY BUSINESS FORUM

Cilj:

Promovisati Berry Business Forum kao mesto gde se možete saznati sve o rastućoj industriji svežeg bobičastog voća

Zadatak:

Osmisliti celokupan vizuelni identitet, dizajnirati i razviti veb sajt, ali i promovisati događaj.

Vizuelni identitet: Minimalistički/Biznis

Logotip i celokupan vizuelni identitet je trebalo uskladiti sa vizuelnim identitetom krovnog događaja (Agro Belgrade), kako bi se jasno uočila njihova povezanost. Iz matičnog logotipa uzet je simbol maline – najperspektivnije srpske bobičaste voćke- kojem je fontom dodata biznis nota.

Veb dizajn:

Minimalizmom, ali i funkcionalnošću vodili smo se i kada je veb dizajn u pitanju. Odlučili smo da veb sajt bude u bojama bobičastog voća (borovnica i malina), kako bi već na prvi pogled ukazivao na predmet događaja.

Veb razvoj:

Kako je događaj imao online formu prijave, značajno je bilo u veb sajt ugraditi adekvatnu kontakt formu koja je usmeravala komunikaciju sa organizatorima događaja u zavisnosti od toga kojoj grupi zainteresovanih za industriju bobičastog voća pripada poslata prijava – proizvođač, prerađivač, distributer ili samo ljubitelj bobica!

Promo materijal:

U skladu sa biznis i voćkastim vizuelnim identitetom događaja, odabrali smo i osmislili dizajn za promo materijal događaja – od banera do olovke!

Društvene mreže i online promocija događaja:

Događaj je propratila i adekvatna kampanja na društvenim mrežama, koja je obuhvatala kako promovisanje i upoznavanje sa novim događajem osoba zainteresovanih za industriju bobičastog voća, tako i prikupljanje prijava za konferencijski deo.
Pored društvenih mreža, promocija je obuhvatila i Google oglašavanja, a na radost organizatora i nas, mesta za slušaoce konferencije bila su popunjena u roku od 24h!

Fotografija:

Na kraju, događaj je bilo važno zabeležiti fotografijama! Posebno nam je bio zanimljiv drugi dan događaja – poseta Kosmaju i plantažama poznatog srpskog proizvođača bobičastog voća. Naš zadatak je bio da uhvatimo oduševljenje inostranih zvaničnika tehnologijom proizvodnje borovnica i malina u Srbiji!