Uspešni projekti - Digital2

Kao digitalni studio, blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo definisali, dizajnirali i razvili najbolja korisnička iskustva na svim platformama.

150+

Zadovoljnih klijenata

200+

Završenih projekata

PEKARA ZANAT
Artisan pekarski proizvodi, moderne estetike, sada žive i na internetu!
AGRO BELGRADE
Responzivan vizuelni identitet i usmerena promocija učinili su da ovaj događaj treću godinu zaredom zadrži poziciju vodećeg događaja u oblasti voćarstva i povrtarstva u Srbiji!
BERRY BUSINESS FORUM
U restriktivnim uslovima uspeli smo da događaj koji se prvi put održava učinimo digitalno prepoznatljivim i za 24h popunimo njegove kapacitete!
AUTO NENA STILL
Uz poštovanje Peugeot-ovih standarda komunikacije, kreirali smo novi veb sajt baziran na API-ju, povezan sa online oglasnikom, automatizovano prikazuje aktuelnu ponudu novih i polovnih vozila!
VINARIJA DOJA
Prikazivanjem posvećenosti i ljubavi prema vinogradarstvu i vinarstvu porodice Todić, nastojali smo da probudimo hedonizam kod posetilaca društvenih mreža vinarije DOJA!
DOBRI DABAR
Prilagođavanjem platforme srpskom tržištu, omogućili smo da svi donatori, jednostavno i putem platnih sistema koje inače koriste, bezbedno daju svoju finansijsku podršku održivim i kreativnim projektima!
MORAVACEM
Kreirali smo predlog digital marketing strategije i Empolyer Branding kampanje kojima se na društvenim mrežama komuniciraju vrednosti i etika poslovanja vodeće internacionalne grupe u oblasti građevinskih materijala.
EXECUTIVE CAR SERVICE
Zahvaljujući kontinuiranoj i sveobuhvatnoj digitalnoj komunikaciji, vožnja u luksuznim vozilima sa personalnim šoferom postaje asocijacija za bezbednu i komfornu vožnju u svakoj prilici!
POOLS
Primenom makro-minimalističke estetike u dizajnu, učinili smo da impresivni Pools projekti budu predstavljeni na adekvatan način.
INDOMIE
Nudle su brza i zabavna hrana, zato su zaslužile jednako zabavnu i kreativnu digital marketing strategiju koja prati vodeće trendove na društvenim mrežama!